FAGYOS Pljeskavica 100% Beef/Borjú

1 csomag 1 kg/cs FAGYOS Pljeskavica 100% Beef/Borjú



FAGYOS Pljeskavica 100% Beef/Borjú
Az eredeti recept szerint a délszláv pljeskavica darált borjúhús keverékéből készül, melyhez nyers tojást, darált hagymát és fokhagymát, hagymalevet, sót, borsot és apróra vágott fűszernövényeket adagoltak.

Oszmán-török, szláv, római és görög hagyományok keverednek a helyi konyhákban, hogy aztán féktelen illat- és íz orgiában törjenek ki. Az elkesziteshez elengedethetetlen a szikla kemenysegu fekete faszenbeol rakot lassú grillezéshez és füstöléshez is tökéletes tuz, amely messziről felismerhető kellemes illatával különleges aromákkal képes megbolondítani a sütnivalókat.
A csevapot nagyon jellegzetes módon körítik: hagyományos módra mindig mellé kis kockára vágott lilahagymát, legtöbbször ajvár, és Boszniában (sós) kajmakot, egy sűrű, helyi tejszínszerűséget is.Grill húsfélék csevap, pljeskavica, gurman pljeskavica, shish Belül puha, kívül ropogós, természetesen helyben sütött, meleg lepénykenyérrel körített hústálak, pljeskavicával, csevappal, shish-sel és a hozzájuk dukáló ajvárral, kajmakkal és pirított vöröshagymával a nyarat idéző.
A feltüntetett ár 1 kg-ra vonatkozik.
Csomag 1 kg/cs
Az árak forintban értendők, és tartalmazzák az áfa értékét!



Ár: 3600 Ft