Dry Age BK/Ribeye, Cube roll - Vintage Reserve

1 csomag (4.5kg/cs) Dry Age BK/Ribeye, Cube roll - Vintage Reserve



13800Ft/kg
A Vintage Reserve nem közönséges marhahús.
Ez egy prémium kategóriájú, száraz idősebb termék, amelyet idővel érlelnek a kivételes minőség, intenzív íz és kiváló textúra érdekében - ideális azoknak az étkezőknek, akik extra különleges ízélményre vágynak.

A Vintage Reserve-vel hódolómesterek tisztelettel adózunk mesterségének és hagyományainak. Hűtőberendezéseinkben nem talál semmilyen himalájai kősót vagy sós mohát, csak rengeteg helyet a természetes elemeknek a munkájuk elvégzéséhez. Ezt a folyamatot évek óta tökéletesítjük, és a végeredmény kivételes.

Csak a legmagasabb fokozatú marhahús lehet száraz érlelésű, ezért mielőtt szakértőink még megkezdik a száraz öregedési folyamatot, kézzel kiválasztják a tökéletes csontot a marhahúsban. Ezek olyan természetes szarvasmarháktól származnak, amelyeket természetesen magasabb márványképződési szintjük miatt választottak ki - ez a márványozás az intenzív ízt és állagot hozza létre a száraz, öreg marhahúsunk szinonimájaként.
Van egy sor vágásunk a Vintage Reserve Dry Aged kínálatunkban, miért nem próbálja ki.
Intenzív íz és hihetetlenül gyengéd
A szüreti tartalék marhahúst a megrendelésre kerülő száraz öregedési kamráinkba függesztjük, kritikusan szabályozott páratartalommal és légáramlással. Az optimális 21 napos érlelés során a marhahús íze és állaga átalakul.
A feltüntetett ár 2.5kg-ra vonatkozik. Csomag 2.5kg/cs
Az árak forintban értendők, és tartalmazzák az áfa értékét!




Ár: 34500 Ft