Friss Nyak csont nélküli-borjú

1 csomag (6.5kg/cs) Friss Nyak csont nélküli-borjú3100Ft/kg
Borjúnyak a világhírű holland gyártótól, az EKRO-tól - a VandDrieGroup egy fiatal "rózsa" borjúhús, amelyet kifejezett textúra, valamint nagyon finom és egyedi íz jellemez. A borjúnyak hús szinte zsírmentes. A húsnak több kötőszövete van, és az egyik leghasznosabb darab. Mindenféle sülthez és gulyáshoz alkalmas, darálható is.

A borjú "Rózsa" kiváló ízű hús. Kifinomult ízét az ínyencek értékelik, akik élvezik az ételeket és magas kulináris színvonalat követelnek. Egyre többen fedezik fel a borjúhúst, és az ünnepekre alkalmas ételként kezelik. Az ilyen gondolkodás is helyes, a borjúhús tiszta megvilágosodás és kulináris élmény

A borjúhús legfeljebb nyolc hónapos marhahús. Húsa világos rózsaszínű, részben fehér vagy világossárga faggyúval benőtt. A rózsaborját gondosan kiválasztott, kiegyensúlyozott takarmánnyal etetik. Pontosan az ilyen étrend miatt a borjúborjú különleges és ízletesebb, mint a hagyományos borjúhús.

Az EKRO - VanDrie márka borjúhúsa a legmagasabb színvonalú színvonalat képviseli. A minőség mindig első helyen áll, de ezt szigorú ellenőrzés teszi lehetővé minden folyamatban, az etetéstől a vágásig. EKRO - A VanDrie borjúdarabokat speciálisan válogatják, nagy gonddal és azonnal csomagolják. A csúcsminőség, a kivételes puhaság és gyengédség teszi az EKRO - VanDrie Rose borjúhúst olyan kiválóvá.
A feltüntetett ár 6.5kg-ra vonatkozik.
Csomag 6.5kg/cs
Az árak forintban értendők, és tartalmazzák az áfa értékét!Ár: 21150 Ft