Friss 4R/Loin, boneless, 4-ribs - Borjú

1 csomag (3kg/cs) Friss 4R/Loin, boneless, 4-ribs - Borjú5520Ft/kg
Borjúháti hát vagy. a világhírű holland gyártó, a VandDrie Group borjú sült marhahúsa egy fiatal "rózsa" borjúhús, amelyet kifejezett textúra, valamint nagyon finom és egyedi íz jellemez. Borjúháti hát vagy. a borjú sült marhahús olyan darab, amely a comb keresztező része és a szegy között fekszik. Nagyon finom, kemény hús, alkalmas pörkölésre, párolásra és pörkölésre. Sült borjú, sült marhahús steak, nyárs, fondü és steak tatár elkészítéséhez ajánljuk.

A borjú "Rózsa" kiváló ízű hús. Kifinomult ízét az ínyencek értékelik, akik élvezik az ételeket és magas kulináris színvonalat követelnek. Egyre többen fedezik fel a borjúhúst, és az ünnepekre alkalmas ételként kezelik. Az ilyen gondolkodás is helyes, a borjúhús tiszta megvilágosodás és kulináris élmény

A borjúhús legfeljebb nyolc hónapos marhahús. Húsa világos rózsaszínű, részben fehér vagy világossárga faggyúval benőtt. A rózsaborját gondosan kiválasztott, kiegyensúlyozott takarmánnyal etetik. Pontosan az ilyen étrend miatt a borjúborjú különleges és ízletesebb, mint a hagyományos borjúhús.

Az EKRO - VanDrie márka borjúhúsa a legmagasabb színvonalú színvonalat képviseli. A minőség mindig első helyen áll, de ezt szigorú ellenőrzés teszi lehetővé minden folyamatban, az etetéstől a vágásig. EKRO - A VanDrie borjúdarabokat speciálisan válogatják, nagy gonddal és azonnal csomagolják. A csúcsminőség, a kivételes puhaság és gyengédség teszi az EKRO - VanDrie Rose borjúhúst olyan kiválóvá.
A feltüntetett ár 3kg-ra vonatkozik.
Csomag 3kg/cs
Az árak forintban értendők, és tartalmazzák az áfa értékét!


Ár: 16560 Ft