Friss Veal Topside - VanDrie - Borjú

1 csomag (4kg/cs) Friss Veal Topside - VanDrie - Borjú



4520Ft/kg
A világhírű holland gyártó, a VandDrie Group borjú belső combja.
A borjú combjának minősége csak a kereszten van. Minimális mennyiségű zsírt tartalmaz és nagyon kevés a kötőszövet, így sokféle steakhez és sülthez alkalmas.

A borjú "Rózsa" kiváló ízű hús. Kifinomult ízét az ínyencek értékelik, akik élvezik az ételeket és magas kulináris színvonalat követelnek. Egyre többen fedezik fel a borjúhúst, és az ünnepekre alkalmas ételként kezelik. Az ilyen gondolkodás is helyes, a borjúhús tiszta megvilágosodás és kulináris élmény

A borjúhús legfeljebb nyolc hónapos marhahús. Húsa világos rózsaszínű, részben fehér vagy világossárga faggyúval benőtt. A rózsaborját gondosan kiválasztott, kiegyensúlyozott takarmánnyal etetik. Pontosan az ilyen étrend miatt a borjúborjú különleges és ízletesebb, mint a hagyományos borjúhús.

Az EKRO - VanDrie márka borjúhúsa a legmagasabb színvonalú színvonalat képviseli. A minőség mindig első helyen áll, de ezt szigorú ellenőrzés teszi lehetővé minden folyamatban, az etetéstől a vágásig. EKRO - A VanDrie borjúdarabokat speciálisan válogatják, nagy gonddal és azonnal csomagolják. A csúcsminőség, a kivételes puhaság és gyengédség teszi az EKRO - VanDrie Rose borjúhúst olyan kiválóvá.
A feltüntetett ár 4kg-ra vonatkozik.
Csomag 4kg/cs
Az árak forintban értendők, és tartalmazzák az áfa értékét!


Ár: 18080 Ft